Achtergronden van de huidige crisis

Module ‘Achtergronden van de huidige crisis’

Gaat het alleen om de coronacrisis, of is er meer aan de hand? Welke dynamieken spelen op de achtergrond? In welke richting gaan de ontwikkelingen?

Vanaf de uitbraak in China in januari heb ik de ontwikkelingen gevolgd, zowel voor wat betreft gebeurtenissen als de structuur van de gezondheidszorg wereldwijd: welke instellingen zijn er, wie hebben ze opgericht, hoe zit het met de financiering ervan, welke rol spelen ze, en nog veel meer. En waarom gingen zoveel Youtube video’s van artsen, hoogleraren en andere deskundigen opeens op zwart? Wat mogen we niet weten? Veel ervan heb ik op tijd gedownload en geanalyseerd.

Door puur naar de feiten te kijken, met inbegrip van de psychologie, kom je tot onverwachte en niet zelden onthutsende inzichten; elk spoor dat ik volgde leidde tot een ander beeld dan wat je in de media hoort. Combineer je al die beelden, dan ziet de werkelijkheid er heel anders uit. Die werkelijkheid wil ik stap voor stap in deze module laten zien, zonder dat ik me met welke complottheorie dan ook inlaat. Over mensen als Bill Gates doen veel geruchten de ronde. We gaan nuchter kijken naar zijn eigen uitspraken en handelingen zodat je zelf een conclusie kunt trekken.

Het is heel belangrijk om inzicht te hebben in de vele factoren die spelen, er hangt veel meer mee samen dan je op het eerste gezicht denkt. Met de juiste kennis kun je betere beslissingen nemen voor de komende jaren, want die zullen veel turbulenter zijn dan we denken.

Door de enorme hoeveelheid informatie en verbanden heeft Karen er een module van gemaakt met 15 lessen plus aanvullende materialen in de digitale leeromgeving. Voor een inhoudsopgave: zie onderaan deze pagina.

Nadere informatie:

 • Kosten: € 119,50
 • Beschikbaar: drie weken, gerekend vanaf de ingangsdatum
 • Ingangsdatum: je kunt de module laten ingaan op elke gewenste datum; de koppeling aan de digitale leeromgeving gaat op de aangegeven dag in, mits de betaling is ontvangen. Graag aan het secretariaat de gewenste ingangsdatum vermelden!
 • Inschrijven: klik hier
 • PDF:Achtergronden van de huidige crisis

Degenen die het live webinar gevolgd hebben en de stof graag nog een keer willen herhalen kunnen eveneens alle lessen in de digitale leeromgeving drie weken inzien met slechts bijbetaling van het prijsverschil (€ 20,00). De periode is 17 tot en met 7 september. Mocht je dan echt niet kunnen, dan kun je een andere ingangsdatum regelen met het secretariaat. Deze optie geldt tot het einde van 2020.
Bij inschrijving vermelden: herhaling webinar achtergronden crisis

 • Het is goed om voorafgaande aan de workshop naast de lessen in de digitale leeromgeving ook  de drie videolessen op YouTube: ‘Angst. Wat doet het met jou, mij en de maatschappij.’ te volgen. Het zijn belangrijke aanvullende lessen en het is het beste om ze in de juiste volgorde te bekijken. Hier is de link naar het kanaal:
  https://www.youtube.com/channel/UCJIjePYIUI4gMt8iQ1LKbzQ

Volgorde van de lessen:

 1. Virus, model en lockdown.
 2. Kritiek op cijfers en informatie.
 3. De strijd om hydroxychloroquine.
 4. De Mexicaanse griep van 2009: welke lessen hebben we geleerd?
 5. De Wereld Gezondheidsorganisatie.
 6. Bill en Melinda Gates en meer.
 7. De invloed van de Bill & Melinda Gates Foundation.
 8. Waarom ‘reproductive health’?
 9. Een nieuwe wending.
 10. Vaccins en wereldbevolking.
 11. Het grote plaatje – deel 1.
 12. Het grote plaatje – deel 2.
 13. De plannen worden duidelijk.
 14. 5G en COVID-19, is er een verband?
 15. Een overkoepelend beeld.

In een aparte map in de digitale leeromgeving zijn verschillende documenten bijgevoegd.