Home

Welkom

Astrologie laat zien met welke behoeften en mogelijkheden je geboren bent, en ook wanneer die zich in je leven aandienen. Jungiaanse psychologie helpt om jezelf dieper te begrijpen en de mens te worden die je bedoeld was te zijn. Asfaloth verzorgt zowel opleidingen in de Jungiaanse psychologie als in de astrologie; Asfaloth is CRKBO-geregistreerd.

Wat we doen? Klik hier

NIEUW! Mocule "DE FICTIE VERDER ONTRAFELD"

Het langverwachte vervolg op de Module 'NIETS IS WAT HET LIJKT - In de matrix van je dubbelganger' Nog veel meer informatie, en praktische aanwijzingen. Hij gaat van start op 1 oktober 2023. Opnieuw een enorme eye-opener! Deze module is onderdeel van de Cyclus Mens en Maatschappij.

Voor meer informatie: klik hier

Lezingen en podcasts

Aankondigingen van lezingen van Karen Hamaker-Zondag, en van nieuw verschenen podcasts zijn te vinden op Karens persoonlijke website.

Voor haar websitet: klik hier

Lessen en lezingen op YouTube

Karen Hamaker-Zondag heeft een aantal lessen en lezingen op YouTube gezet, zowel op het gebied van de astrologie als de Jungiaanse psychologie, zoals een lezing over het projectiemechanisme en lessen over wat angst doet met mens en maatschappij.

Klik hier voor info over het YouTube kanaal

Astrologisch jaarboek SYMBOLON

Astrologisch Jaarboek Symbolon verschijnt normaal elk jaar in de herfst, met daarin  diepgaande astrologische analyses, actuele situaties en interessante artikelen. Omvang: plm. 96 of 104 pag., in kleur. Door een gebroken arm van Karen zal 2022 niet verschijnen en zal de volgende editie in 2023 zijn.

Abonneer je HIER op het jaarboek.

Open dag voor al onze opleidingen: 23 augustus 2023.

Gratis lezingen: Introductielezing Jungiaanse psychologie in de ochtend, en een lezing over Astrologie in de middag.

Klik HIER voor programma en meer informatie