Home

Welkom

Astrologie laat zien met welke behoeften en mogelijkheden je geboren bent, en ook wanneer die zich in je leven aandienen. Jungiaanse psychologie helpt om jezelf dieper te begrijpen en de mens te worden die je bedoeld was te zijn. Asfaloth verzorgt zowel opleidingen in de Jungiaanse psychologie als in de astrologie; Asfaloth is CRKBO-geregistreerd.

Wat we doen? Klik hier

NIEUW! Module 'ACHTERGRONDEN VAN DE HUIDIGE CRISIS'

Een diepgaande analyse van alle samenhangen rond de huidige crisis, met onverwachte invalshoeken. Er is veel meer aan de hand dan op het eerste gezicht lijk! 15 onthullende lessen laten je zien wat er echt speelt.

Voor meer informatie: klik hier

Doe mee!

Hoe dieper je duikt in de Jungiaanse psychologie en/of astrologie, hoe dichter je bij je kern komt, hoe meer je je eigen weg vindt, en hoe beter je psychologisch en spiritueel invulling kunt geven aan je leven.

Ervaar het zelf en schrijf je in: klik hier

Lessen en lezingen op YouTube

Karen Hamaker-Zondag heeft een aantal lessen en lezingen op YouTube gezet, zowel op het gebied van de astrologie als de Jungiaanse psychologie, zoals een lezing over het projectiemechanisme en lessen over wat angst doet met mens en maatschappij.

Klik hier voor info over het YouTube kanaal

Astrologisch jaarboek SYMBOLON

Astrologisch Jaarboek Symbolon verschijnt elk jaar rond september, met daarin  diepgaande astrologische analyses, actuele situaties en interessante artikelen. Omvang: plm. 96 of 104 pag., in kleur op het formaat van tijdschrift Mantra.

 

Abonneer je HIER op het jaarboek.

2021: Gratis introductiedag astrologie op 20 maart 2021. Gratis introductielezing Jungiaanse psychologie 20 mei 2021. Open dag voor al onze opleidingen: 24 augustus 2021.

Klik hier voor programma en meer informatie