Home

Welkom

Astrologie laat zien met welke behoeften en mogelijkheden je geboren bent, en ook wanneer die zich in je leven aandienen. Jungiaanse psychologie helpt om jezelf dieper te begrijpen en de mens te worden die je bedoeld was te zijn. Asfaloth verzorgt zowel opleidingen in de Jungiaanse psychologie als in de astrologie; Asfaloth is CRKBO-geregistreerd. NB: door wisseling van provider zijn we bereikbaar op 020-8896889, en heel binnenkort zal ons oude nummer 020-6436979 ook weer beschikbaar zijn. Beide nummers zullen in gebruik blijven. Als ze vanwege de omzetting even niet werken: voor nood 06 40 40 12 59 (di & do 10:30 - 16:30)

Wat we doen? Klik hier

NIEUW! Module 'DIEPERE DYNAMIEKEN VAN ONZE TIJD", het vervolg op 'ACHTERGRONDEN VAN DE HUIDIGE CRISIS'

Een diepgaande analyse van alle samenhangen rond de huidige crisis, met onverwachte invalshoeken. Er is veel meer aan de hand dan op het eerste gezicht lijk! 22 onthullende lessen laten je zien wat er echt speelt; een vervolg op de 15 lessen van 'Achtergronden'.

Voor meer informatie: klik hier

Doe mee!

Hoe dieper je duikt in de Jungiaanse psychologie en/of astrologie, hoe dichter je bij je kern komt, hoe meer je je eigen weg vindt, en hoe beter je psychologisch en spiritueel invulling kunt geven aan je leven.

Ervaar het zelf en schrijf je in: klik hier

Lessen en lezingen op YouTube

Karen Hamaker-Zondag heeft een aantal lessen en lezingen op YouTube gezet, zowel op het gebied van de astrologie als de Jungiaanse psychologie, zoals een lezing over het projectiemechanisme en lessen over wat angst doet met mens en maatschappij.

Klik hier voor info over het YouTube kanaal

Astrologisch jaarboek SYMBOLON

Astrologisch Jaarboek Symbolon verschijnt elk jaar in de herfst, met daarin  diepgaande astrologische analyses, actuele situaties en interessante artikelen. Omvang: plm. 96 of 104 pag., in kleur op het formaat van tijdschrift Mantra.

 

Abonneer je HIER op het jaarboek.

2021: Open dag voor al onze opleidingen: 24 augustus 2021. Gratis introductiedag astrologie: 19 maart 2022. Gratis introductielezing Jungiaanse psychologie: 3 mei 2022

Klik hier voor programma en meer informatie