Online modules

Algemeen
Via onze digitale leeromgeving bieden we, samen met de Academie voor Toegepaste Astrologie online verdiepingsworkshops en modules aan die u thuis op de momenten dat het u uitkomt kunt volgen. Er is een hele reeks workshops en modules beschikbaar.

Werkwijze:
Schrijf u via het online invulformulier voor de module naar keuze in: Inschrijven losse module
U krijgt vanuit het secretariaat een nota en nadere instructies. Na ontvangst van de betaling krijgt u vanuit de digitale leeromgeving rechtstreeks een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd, en wordt u gekoppeld aan de door u gekozen module, of wordt u gekoppeld per de door u gewenste ingangsdatum.
De module met de online lessen staat nu voor u open voor de termijn die daarvoor staat (die verschilt per module). Na die periode wordt u weer automatisch ontkoppeld.
De online lessen bestaan uit PowerPoints met gesproken woord. Deze zijn niet te downloaden, maar kunnen zo vaak beluisterd en bekeken worden als u wilt, en u kunt ook binnen een les teruggaan naar eerdere dia´s om deze nogmaals te zien en te beluisteren. De digitale leeromgeving is daarin heel flexibel. 
Bij veel modules is lesmateriaal bijgevoegd in PDF´s, die u wel kunt downloaden en printen.

Op dit moment zijn de volgende modules en online workshops beschikbaar:
(klik op de link voor uitgebreide informatie)

Opties en kosten: Kosten per module 2019-2020
Toelichting: Toelichting prijsoverzicht 2018-2019

De eerste les ‘Geschiedenis van de astrologie’ is als voorbeeldles opgenomen in onze informatiemodule in de digitale leeromgeving. Mail naar opleiding@astrologiecollege.nl en vraag een toegangscode aan om deze informatie in de digitale leeromgeving van de Academie een maand te kunnen bekijken. Er is ook een duidingsles als voorbeeld in opgenomen, plus uitgebreide informatie over alle modules en het curriculum.