Open dagen

Gratis introducties:

  • Open dag voor alle opleidingen: 26 augustus 2024
  • Gratis introductielezing Jungiaanse Psychologie 28 mei 2024

De introductielezingen worden op lokatie worden gegeven, maar we bieden de mogelijkheid om die tegelijkertijd ook online te volgen via het privacyveilige platform GoToMeeting, waar je tijdig een uitnodiging voor krijgt.
NB: Graag bij aanmelden vermelden of je online of klassikaal deelneemt.

Ook de lessen zijn  zowel klassikaal als online. Dat zal tegelijkertijd zijn, dus de lestijden voor beide opties zijn gelijk. Bij een zeer geringe klassikale deelname zullen de lessen helemaal online zijn.

Het lesadres waar de open dag en introductielezing worden gehouden is:
Amsterdamseweg 156, 1182 HK Amstelveen. Tel. 020 – 6436979
(Parkeren in de zijstraten is gratis, langs de Amsterdamseweg alleen met parkeerschijf maximaal 1,5 uur.)

Wil je deelnemen aan een introductie? Geef je dan op via info@asfaloth.nl


26 augustus 2024: Open dag voor al onze opleidingen

Deze open dag zal zowel in de school als gelijktijdig online worden verzorgd.
10:00 uur: De school gaat open en het online platform gaat open. In de benedenruimte is koffie en thee, en een kleine boekhandel.

Stichting Odrerir:

10:30 – 13:00 Introductie op de Jungiaanse psychologie: een lezing vol praktische voorbeelden wat Jungiaanse psychologie voor je kan betekenen en hoe fantastisch het als instrument is om jezelf en anderen beter te begrijpen. Informatie over de opleiding, inclusief over de vervolgjaren: Jungiaanse psychologie en mythologieSymboliek van de Tarot en de modules Wereldbepalende Machtsstructuren  en De Financiële Wereld.
Deze laatste twee zijn onderdeel van de cyclus Mens en Maatschappij.

Academie voor Toegepaste Astrologie:

14:00 – 16:30 Een introductielezing wat je allemaal met astrologie kunt doen, van karakterduiding tot politieke astrologie, van tijdbeelden tot voorspellende astrologie, geïllustreerd met voorbeelden. Informatie over opleidingsmogelijkheden. Mogelijkheid tot vragen stellen.

Aansluitend mogelijkheid voor persoonlijk advies welk studiepakket het beste bij je wensen en omstandigheden aansluiten.

U kunt kiezen om de hele dag te volgen, of alleen de ochtend of de middag. Opgeven: graag per email op info@asfaloth.nlGratis Introductielezing Jungiaanse Psychologie: 28 mei 2024

Een introductie op de Jungiaanse psychologie: een lezing vol praktische voorbeelden wat Jungiaanse psychologie voor je kan betekenen en hoe fantastisch het als instrument is om jezelf en anderen beter te begrijpen.
Informatie over de opleiding, inclusief over de verdiepingsjaren: Jungiaanse psychologie en mythologie, en Symboliek van de Tarot.

Tijden:
10:00 uur: De school gaat open en het online platform gaat open. In de benedenruimte is koffie en thee, en een kleine boekhandel.
10:30 – 13:00 Introductielezing en mogelijkheid tot vragen stellen, ook na afloop. Pauze van 11:30 – 11:45

Meer informatie over de opleiding op de website van Asfaloth: klik hier

Graag opgeven wanneer je deel wilt nemen, email: info@asfaloth.nl


Stichting Odrerir en Academie voor Toegepaste Astrologie zijn onderdeel van Asfaloth opleidingen, CRKBO-geregistreerd.