Workshops & Webinars

Workshop in de school of online, en webinars, afhankelijk van de wettelijke maatregelen:
– Wereldgebeuren en astrologie (webinar) nu als MP4 beschikbaar.

– Het twaalfde huis: 26 februari 2022


Webinar Wereldgebeuren en astrologie

Astrologie als instrument om ontwikkelingen in politiek, economie en wereld te begrijpen.

Dit webinar is volledig terug te luisteren! Je kunt de MP4 hiervan bestellen, zie de link hieronder.

Astrologie is een heel bijzonder instrument om te begrijpen wat er in de wereld aan de hand is, en in dit webinar zal Karen dit laten zien op basis van zowel historisch onderzoek als de huidige actualiteit, begrijpelijk voor de leek.

In dit webinar maak je kennis met wat een horoscoop echt is, hoe een astroloog zowel cycli als horoscopen gebruikt, en tot zijn uitspraken komt. Je kunt horoscopen maken van personen, maar ook van landen, instellingen, de EU, het openen van een zaak, het tekenen van een contract en nog veel meer.

Aan de hand van zowel de grote collectieve cycli als het gebruik van verschillende horoscopen zal Karen laten zien wat de astrologie te vertellen heeft over de huidige situatie, en een paar mogelijke ontwikkelingen voor nu en de komende jaren weergeven.

Kosten MP4: € 35,00
Bestellen kan via de website: https://www.asfaloth.biz/c/astrologie


Workshop: Het twaalfde huis

Datum: 26 februari 2022

Het twaalfde huis is misschien wel een van de meest onbegrepen en tegelijkertijd fascinerendste huizen van de horoscoop. We vinden er onze gevoeligheden voor ‘het fluisteren van de muren’ in onze vroege jeugd, tot en met onze aansluiting op grote collectieve bewegingen in cultuur en maatschappij; zonder dat we dat alles precies beseffen of kunnen omschrijven.
Met planeten in het 12e huis en in aspect met Heer 12 kunnen we enerzijds compleet de weg kwijtraken, anderzijds kunnen we de spreekbuis van het collectief worden en door individuele daden een voortrekkersrol spelen; ook hier zonder ons ervan bewust te zijn, en niet zelden door gewoon ons leven te leven.

In deze workshop gaan we bij al deze facetten stil staan en kijken we zowel naar de persoonlijkste tot de meest tijdloze uitwerkingsmogelijkheden van dit huis. De lessen zijn een uitgebreide aanvulling op het boek ‘Het Twaalfde Huis’, maar kunnen ook zonder dit boek gevolgd worden.

Doel:

  • Het inzicht krijgen in de achtergrond en dynamiek van dit complexe huis aan de hand van lessen in de digitale leeromgeving.
  • Het duiden van planeten en huisheren in twaalf en in aspect met Heer 12 op de trainingsdag.

Werkwijze:

Digitale leeromgeving:
Iedere deelnemer krijgt een gebruikersnaam en toegangscode voor de online lessen in onze digitale leeromgeving. Bestudeer deze lessen en probeer de denkwijze voor de duiding toe te passen op je eigen horoscoop en/of die van mensen die je kent, zodat je je duidingen kunt verifiëren. De online lessen blijven een maand beschikbaar.

Trainingsdag:
Iedere deelnemer kan (op basis van vrijwilligheid) de eigen horoscoop aanleveren, met daarbij een toelichting op hoe je de werking van jouw twaalfde huis ervaart:

  • Noem een planeet of huisheer in 12 of in aspect met heer 12, en geef aan wat je daarmee doet, hebt gedaan, meegemaakt hebt, etc.
  • Schrijf je vragen op die je bij bepaalde planeten / huisheren / duidingen hebt.

Karen bundelt de ervaringen en vragen en zal aan de hand daarvan de trainingsdag invullen.

Aanleveren:
Je kunt je materiaal op zijn laatst tot een week voor de trainingsdag inleveren per email op karen@symbolon.nl

Nadere informatie:
Datum training: zaterdag 26 februari 2022
Tijd:  10:30 – 17 met lunchpauze van 13 – 14 uur. NB: Als de wettelijke maatregelen lesgeven in de school niet mogelijk maken, is de training online.
Digitale lessen beschikbaar: 11 februari – 11 maart 2022
Kosten: € 139,50
Inschrijven: Via https://www.asfaloth.biz/c/astrologie
Adres school: Amsterdamseweg 156, 1182 HK  Amstelveen.
Secretariaat:  info@asfaloth.nl

PDF: Workshop 12e huis – 2022


Wil je (zonder verplichtingen) op de lijst van geïnteresseerden gezet worden en bericht krijgen? Stuur dan een mail naar info@asfaloth.nl

In de planning staan nog de volgende workshops:

  • Masterclass jodfiguur en ongeaspecteerde planeten – deze zal worden herhaald, een datum is nog niet vastgesteld.
  • Workshop Tijdbeelden en ontwikkelingen – wordt herhaald,  datum nog niet vastgesteld
  • Workshop Het Achtste Huis – wordt herhaald, datum nog niet vastgesteld.