Home

Welkom
Ieder mens heeft behoefte aan zingeving en een zinvol bestaan. Zowel de Jungiaanse psychologie als de astrologie zijn hiervoor fantastische instrumenten! Astrologie laat zien met welke behoeften en mogelijkheden je geboren bent, en ook wanneer die zich in je leven aandienen. Jungiaanse psychologie helpt om jezelf dieper te begrijpen en de mens te worden die je bedoeld was te zijn. Asfaloth verzorgt zowel opleidingen in de Jungiaanse psychologie als in de astrologie; Asfaloth is CRKBO-erkend.

Wat we doen? Klik hier

SNUFFELCURSUS ASTROLOGIE
Drie dagen een aantal basisregels van de astrologie leren toepassen op je eigen horoscoop, als plezierige en actieve kennismaking met de astrologie.

Voor meer informatie: klik hier

Doe mee!
Hoe dieper je duikt in de Jungiaanse psychologie en/of astrologie, hoe dichter je bij je kern komt, hoe meer je je eigen weg vindt, en hoe beter je psychologisch en spiritueel invulling kunt geven aan je leven.

Ervaar het zelf en schrijf je in: klik hier

Tijdschrift MANTRA
MANTRA is HET tijdschrift op het gebied van spiritualiteit, filosofie en nieuwe wetenschap; of het nu gaat om spiritualiteit in het alledaagse leven of over bijzondere onderwerpen tussen hemel en aarde, MANTRA komt elke keer weer met verrassende inzichten en beschouwingen. Dit heerlijk dikke thematische tijdschrift is elke keer weer een bron van inspiratie!

Klik hier voor de eerste pagina's van het laatste nummer.

Tijdschrift SYMBOLON
Al meer dan 25 jaar is Symbolon HET astrologische vakblad met leerzame en informatieve artikelen van gerenommeerde astrologen. Psychologische astrologie, de astrologie van politiek, economie en wereld, de klassieke astrologie, nieuwe ontwikkelingen, de jaarlijkse astrologische zaaikalender, alles komt aan bod. En vanaf jaargang 26 in kleur!

Voor twee bladerbare voorbeeldnummers: klik hier.

19 augustus 2017: Open Dag voor al onze opleidingen

Open dag in augustus: gratis introductielezingen: Jungiaanse psychologie in de ochtend, Astrologie in de middag. Introductiedag in maart: de vele gezichten van de astrologie.

Klik hier voor programma en meer informatie