Home

Welkom

Astrologie laat zien met welke behoeften en mogelijkheden je geboren bent, en ook wanneer die zich in je leven aandienen. Jungiaanse psychologie helpt om jezelf dieper te begrijpen en de mens te worden die je bedoeld was te zijn. Asfaloth verzorgt zowel opleidingen in de Jungiaanse psychologie als in de astrologie; Asfaloth is CRKBO-erkend.

Wat we doen? Klik hier

SNUFFELCURSUS ASTROLOGIE

Drie dagen een aantal basisregels van de astrologie leren toepassen op je eigen horoscoop, als plezierige en actieve kennismaking met de astrologie.

Voor meer informatie: klik hier

Doe mee!

Hoe dieper je duikt in de Jungiaanse psychologie en/of astrologie, hoe dichter je bij je kern komt, hoe meer je je eigen weg vindt, en hoe beter je psychologisch en spiritueel invulling kunt geven aan je leven.

Ervaar het zelf en schrijf je in: klik hier

Tijdschrift MANTRA

MANTRA is HET tijdschrift op het gebied van spiritualiteit, filosofie en nieuwe wetenschap; of het nu gaat om spiritualiteit in het alledaagse leven of over bijzondere onderwerpen tussen hemel en aarde, MANTRA komt elke keer weer met verrassende inzichten en beschouwingen. Dit heerlijk dikke thematische tijdschrift is elke keer weer een bron van inspiratie!

Klik hier voor de eerste pagina's van het laatste nummer.

Astrologisch jaarboek SYMBOLON

Astrologisch Jaarboek Symbolon verschijnt elk jaar rond september, met daarin  diepgaande astrologische analyses, actuele situaties en interessante artikelen. Omvang: plm. 96 of 104 pag., in kleur op het formaat van tijdschrift Mantra.

 

Abonneer je HIER op het jaarboek.

2020: Open dag op 26 augustus. 2020: Gratis introductiedag astrologie in mei. Gratis introductielezingen Jungiaanse psychologie:

Klik hier voor programma en meer informatie