Astrologie op YouTube

Over astrologie heersen veel misverstanden. Daarom is Karen Hamaker-Zondag gestart met een aantal filmpjes op YouTube, waarin stap voor stap, en heel eenvoudig, wordt uitgelegd wat astrologie is en wat een astroloog doet.

Dit zijn de lessen die er al te zien zijn:

Astrologie voor iedereen deel 1: Tekens van de dierenriem
Astrologen wordt vaak verweten nog met een hemelsituatie te werken van duizenden jaren geleden. Niets is minder waar! Aan de hand van duidelijke illustraties wordt uitgelegd wat de astroloog wel doet, en wat het verschil is tussen sterrenbeelden en tekens van de dierenriem.

Astrologie voor iedereen deel 2: Verschuivende hemel
Waarom is het dertiende teken van de dierenriem onzin? En wat betekent het verschuiven van de hemel voor de astrologie? Les 2 in de uitleg wat astrologen werkelijk doen.

Astrologie voor iedereen deel 3: Wat is een echte horoscoop?
Wat is nu een echte horoscoop? In les 3 van de serie Astrologie voor Iedereen gaan we kijken naar het verschil tussen de rubrieken in kranten en tijdschriften, en een echte horoscooptekening. We gaan zien dat een horoscooptekening waar een astroloog mee werkt een getrouwe afspiegeling van de hemel is. Stap voor stap bouwen we de tekening op, zodat je precies weet wat de onderdelen van een echte horoscoop zijn. Dan zie je dat een horoscoop iets heel anders is dan de bekende rubrieken!

Hier is de link naar het youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCJIjePYIUI4gMt8iQ1LKbzQ