Karen Hamaker-Zondag

Karen Hamaker-Zondag heeft in Australië en in de Verenigde Staten onderscheidingen gekregen voor haar gedegen en vernieuwende werk op het gebied van de astrologie en ze is internationaal een geliefd spreekster. In 2018 is ze vicepresident voor Nederland geworden van ISAR, de International Society for Astrological Research, een instituut dat astrologieopleidingen over de hele wereld coördineert en stimuleert.
Haar eigen website: www.karenhamakerzondag.com

Onderscheidingen

  • In 1998 werd Karen Hamaker-Zondag in de Verenigde Staten de hoogste internationale onderscheiding toegekend voor haar werk op het gebied van astrologisch onderwijs en de verbreiding van astrologie: de Amerikaanse Regulus Award for Astrological Education.
  • In 1999 ontving Karen Hamaker-Zondag in Australie de Honorary Masters van de International Astrological Guild of Educators.
  • In hetzelfde jaar, 1999, werd ze benoemd tot Honorary Member of the C.G. Jung Foundation for Analytical Psychology in Argentina.
  • In 2009 werd Karen Hamaker-Zondag benoemd tot erelid van de C.G. Jung Vereniging Nederland – de Interdisciplinaire Vereniging voor Analytische Psychologie.