Jaarboek Symbolon

Vanaf 2018 verschijnt jaarlijks eind zomer, begin najaar het Astrologisch Jaarboek Symbolon, met daarin de vertrouwde diepgaande astrologische analyses, actuele situaties en interessante artikelen zoals die 27 jaar lang in Tijdschrift Symbolon zijn verschenen.

Je kunt je abonneren op de jaarlijkse editie: klik HIER voor het invulformulier om je daarvoor op te geven.
Wil je geen abonnement en eenmalig een jaarboek bestellen? Klik dan HIER voor het invulformulier.

De oplage van het jaarboek is die van het abonnee-aantal plus de eenmalige bestellingen er op, we drukken maar heel weinig extra, dus het jaarboek is maar heel beperkt na te bestellen.

Nabestellen van de verschenen jaarboeken: https://www.symbolon.biz/c/astrologisch-jaarboek 

Symbolon jaarboek 2022 is tot nader orde uitgesteld vanwege een meervoudig gebroken arm van Karen Hamaker, waardoor schrijven tijdelijk niet mogelijk is.
Symbolon jaarboek 2021 behandelt China op weg naar de nieuwe wereldmacht, en: staat de Kerk van Rome opnieuw op splijten?
Symbolon jaarboek 2020 gaat helemaal over de crisis van 2020 en is bij wijze van uitzondering 132 pagina’s. Voorwoord: Jaarboek 2020 Inleiding
Voorwoord voor de editie van 2019: Jaarboek_2019_Inleiding
Jaarboek 2018 is in een hele kleine oplage herdrukt en weer verkrijgbaar.

Wil je adverteren in het jaarboek, dan zijn hier de mogelijkheden (tarieven ook geldig voor 2021):  Tariefkaart 2018 advertenties jaarboek Symbolon

Dit is de opzet:

  • Eenmaal per jaar verschijnt eind zomer / begin herfst het Symbolon jaarboek.
  • De omvang is 96 of 104 pagina’s, in kleur (en soms misschien wat meer als het onderwerp meer ruimte vraagt)
  • Je kunt je abonneren op het jaarboek via deze link, waarbij je kunt aangeven of je per automatische incasso wilt betalen, of vooraf de nota wilt voldoen. Wij stellen automatische incasso zeer op prijs (alleen mogelijk vanaf een Nederlandse bankrekening).
  • De abonnementsprijs bedraagt voor 2021  € 19,95. Dit is inclusief verzendkosten voor Nederland. Vanwege de hoge verzendkosten naar het buitenland komen daar extra verzendkosten ad € 7,50 bij, zodat de abonnementsprijs voor het buitenland € 26,45 bedraagt.
  • Bij stijgende prijzen voor porto en papier, en als gevolg van de BTW-verhoging, kunnen we de abonnementsprijs per volgende jaargang aanpassen.
  • Aanmeldingen die binnenkomen nadat de adressen naar het verzendhuis zijn gegaan, zullen we nasturen, maar daarvoor zullen we portokosten in rekening moeten brengen.
  • De planning voor het verschijnen van de editie van 2022 is rond 1 december 2022.
  • Nabestellen van een jaarboek zonder abonnement kan, zolang de voorraad strekt, via deze link.

U krijgt binnen een werkweek van ons een persoonlijke bevestiging van uw abonnement; ons systeem heeft geen automatisch antwoordsysteem.

LET OP:  Mail van Symbolon kan in uw spambox terechtkomen, zet info@symbolon.nl en machteld@symbolon.nl op uw lijst met veilige afzenders.

Het komt een heel enkele keer voor dat een jaarboek niet aankomt. Op de toegestuurde nota staat de verschijningsdatum. Reclameren over niet bezorgde nummers kan tot maximaal twee maanden na deze datum.

Algemene voorwaarden voor het onderdeel jaarboek (zie ook onze volledige algemene voorwaarden onder de tab ‘Bestellen’): Algemene Voorwaarden Jaarboek per 2019-06-01

Voorwoord Jaarboek Symbolon 2018Jaarboek Symbolon 2018 – Ten Geleide