Jaarboek Symbolon

Vanaf 2018 zal jaarlijks in de loop van het najaar het Astrologisch Jaarboek Symbolon verschijnen, met daarin de vertrouwde diepgaande astrologische analyses, actuele situaties en interessante artikelen zoals die 27jaar lang in Tijdschrift Symbolon zijn verschenen. (Losse nummers zijn nog na te bestellen, zie de index en aanwijzingen helemaal onderaan deze pagina.) De eerste editie van Jaarboek Symbolon verschijnt begin november.

Je kunt je abonneren op de jaarlijkse editie: zie invulformulier onderaan deze pagina.
De oplage is die van het abonnee-aantal, we drukken maar heel weinig extra, dus het jaarboek is maar heel beperkt na te bestellen.

Onder het inschrijfformulier kun je alvast het voorwoord in Jaarboek 2018 lezen.
Wil je adverteren in het jaarboek, dan zijn hier de mogelijkheden: Tariefkaart 2018 advertenties jaarboek Symbolon

Dit is de opzet die we voor ogen hebben:

  • Eenmaal per jaar verschijnt rond november het Symbolon jaarboek.
  • De omvang is 96 of 104 pagina’s, in kleur (en soms misschien wat meer als het onderwerp meer ruimte vraagt)
  • Het formaat is hetzelfde als het formaat van tijdschrift Mantra (zie www.tijdschriftmantra.nl)
  • Je kunt je abonneren op het jaarboek via onderstaand formulier, waarbij je kunt aangeven of je per automatische incasso wilt betalen, of vooraf de nota wilt voldoen. Wij stellen automatische incasso zeer op prijs (alleen mogelijk vanaf een Nederlandse bankrekening).
  • De abonnementsprijs bedraagt voor 2018  € 17,50 per jaar, dit is inclusief verzendkosten voor Nederland. Vanwege de hoge verzendkosten naar het buitenland komen daar extra verzendkosten ad € 7,50 bij, zodat de abonnementsprijs voor het buitenland € 25,00 bedraagt.
  • Bij stijgende prijzen voor porto en papier, en als gevolg van de BTW-verhoging, kunnen we de abonnementsprijs per volgende jaargang aanpassen.
  • Inschrijven: op 1 oktober 2018 is het Jaarboek naar de drukker gegaan en op 15 oktober zijn de adressen naar het verzendhuis gestuurd. Aanmeldingen die daarna binnenkomen zullen we nasturen, maar daarvoor zullen we portokosten in rekening moeten brengen.
  • Voor jaarboek 2019 geldt hetzelfde: bij aanmelden nadat de adressen bij het verzendhuis zijn aangeleverd, moeten we het jaarboek nasturen, ook met portokosten.
  • Nabestellen van een jaarboek zonder abonnement kan per email aan het secretariaat: info@symbolon.nl


Ik abonneer mij graag op het Jaarboek Symbolon per 2018:

Voornaam

Achternaam

Uw E-mailadres

Adres

Uw postcode

Woonplaats

Land

Telefoonnummer

Betaalmethode
Automatische incassoFactuur

IBAN nummer

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

U krijgt binnen een werkweek van ons een persoonlijke bevestiging van uw abonnement; ons systeem heeft geen automatisch antwoordsysteem.

LET OP: Wij versturen de nota’s als PDF per email vanuit info@symbolon.nl Helaas komt het voor dat deze in de spambox verdwijnen. Check dus uw spambox, en het beste is om ons email adres toe te voegen aan uw lijst met veilige afzenders. Ook gewone mail van Symbolon kan in uw spambox terechtkomen.

Voorwoord Jaarboek Symbolon 2018Jaarboek Symbolon 2018 – Ten Geleide