Open dagen

Gratis introducties:

  • Open dag voor alle opleidingen: 26 augustus 2020
  • Gratis introductielezing Jungiaanse Psychologie. Deze is verplaatst van 14 mei naar 17 juni 2020 en wordt online gegeven.
  • Gratis introductiedag astrologie: 20 maart 2021

26 augustus 2020: Open dag voor al onze opleidingen

10:00 De deuren gaan open. Er is tijd voor koffie en thee en een bezoekje aan de boekhandel in de benedenruimte.
Afhankelijk van de ontwikkelingen rond het COVID-19 virus zal deze open dag ofwel normaal in de school plaatsvinden, of online. Mededelingen hierover volgen zodra er meer bekend is.

Stichting Odrerir:

10:30 – 13:00 Introductie op de Jungiaanse psychologie: een lezing vol praktische voorbeelden wat Jungiaanse psychologie voor je kan betekenen en hoe fantastisch het als instrument is om jezelf en anderen beter te begrijpen. Informatie over de opleiding, inclusief over de vervolgjaren: Jungiaanse psychologie en mythologieSymboliek van de Tarot en de modules Wereldbepalende Machtsstructuren  en De Financiële Wereld

Academie voor Toegepaste Astrologie:

14:00 – 16:30 Een introductielezing wat je allemaal met astrologie kunt doen, van karakterduiding tot politieke astrologie, van tijdbeelden tot voorspellende astrologie, geïllustreerd met voorbeelden. Informatie over opleidingsmogelijkheden. Mogelijkheid tot vragen stellen.

16:30 – 17:30 Aansluitend mogelijkheid voor persoonlijk advies welk studiepakket het beste bij je wensen en omstandigheden aansluiten.

Nadere informatie:

Lesruimte:       Amsterdamseweg 156, 1182 HK  Amstelveen.
School open:   de school is een half uur voor aanvang van het programma open.
Opgeven:          graag per email op info@asfaloth.nl

U krijgt een bevestiging van uw opgave per email terug. Graag van te voren aanmelden in verband met de plaatsruimte, en indien van toepassing bij aanmelding graag aangeven of u alleen de ochtend of alleen de middag wilt komen of het hele programma wilt volgen.
Nadere informatie: op dinsdag en donderdag tussen 10:30 en 16:30, telefoon 020 – 6436979.

Kosten: geen:  introductiedagen en -bijeenkomsten zijn gratis.


Gratis workshop en introductiedag Astrologie 20 maart 2021

Programma:

  • In de ochtend is de introductielezing, in de middag een uitleg van de opleidingsmogelijkheden, en daarna gaan we aan de slag met een voorbeeld van de werking van een tijdelijk aspect aan de hand van je eigen horoscoop.
  • Informatie over de opleidingsmogelijkheden krijg je per PDF toegestuurd.
  • Je horoscoop krijg je ook in PDF per mail, voorafgaande aan de open dag, tenminste, als je tijdig je geboortegegevens (datum, plaats en geboortetijd) hebt opgegeven.
  • We gaan kijken naar de cyclus van de planeet Saturnus, die voor iedereen op een bepaald gebied een tijdelijke opgave en confrontatie inhoudt.
  • Er is alle ruimte voor vragen.

Tijden:
10:00 uur opening van de school.
10:30 – 16:30 Introductielezing, informatie en workshop.
13:00 – 14:00 uur: lunchpauze. Er zijn veel winkels en eetgelegenheden in de directe omgeving.

Graag opgeven wanneer je deel wilt nemen, email: info@asfaloth.nl


Gratis Introductielezing Jungiaanse Psychologie, 17 juni 2020 van 10:30 – 13:30

Een introductie op de Jungiaanse psychologie: een lezing vol praktische voorbeelden wat Jungiaanse psychologie voor je kan betekenen en hoe fantastisch het als instrument is om jezelf en anderen beter te begrijpen.
Informatie over de opleiding, inclusief over de verdiepingsjaren: Jungiaanse psychologie en mythologie, en Symboliek van de Tarot.

NB: Deze introductie zal online gegeven worden!

Nu er strengere en langduriger maatregelen zijn afgekondigd en volwassenenonderwijs en bijeenkomsten nog steeds verboden verboden zijn, hebben we de introductielezing aangepast, deze zal nu online plaatsvinden.

Het is misschien even wennen, maar een online introductie is prima te doen. Ik heb al tien jaar ervaring met online lessen en klassen, en werk met het programma GoToMeeting. Dat is een beveiligd stabiel online platform.

Iedereen krijgt een uitnodiging met een link die je toegang geeft tot de online bijeenkomst. Je hebt hiervoor een headset met koptelefoon nodig die bedraad met je computer verbonden is. Hele goedkope voldoen prima. Je krijgt tijdig nog een paar instructies toegestuurd, en we gaan een paar dagen voor de open dag even een kwartiertje een proefsessie doen om te kijken of alles bij iedereen werkt (wat het in 99% van de gevallen doet). Ieder die zich heeft opgegeven krijgt hiervoor nog instructies.

Meer informatie over de opleiding op de website van Asfaloth: klik hier

Graag opgeven wanneer je deel wilt nemen, email: info@asfaloth.nlStichting Odrerir en Academie voor Toegepaste Astrologie zijn onderdeel van Asfaloth opleidingen, CRKBO-geregistreerd.