Open dagen

Gratis introducties:

  • Open dag voor alle opleidingen: 26 augustus 2020
  • Gratis introductiedag astrologie: 20 maart 2021
  • Gratis introductielezing Jungiaanse Psychologie in mei 2021, datum volgt

26 augustus 2020: Open dag voor al onze opleidingen

Vanwege de nog geldende verplichte anderhalve meter samenleving wordt deze dag online gegeven.

Een paar dagen voor de Open Dag krijgt u een link voor het platform GoToMeeting (dat lijkt op Zoom, maar is veel veiliger voor de privacy).

10:00 Het platform gaat open, het officiële begin is om 10:30.

Stichting Odrerir:

10:30 – 13:00 Introductie op de Jungiaanse psychologie: een lezing vol praktische voorbeelden wat Jungiaanse psychologie voor je kan betekenen en hoe fantastisch het als instrument is om jezelf en anderen beter te begrijpen. Informatie over de opleiding, inclusief over de vervolgjaren: Jungiaanse psychologie en mythologieSymboliek van de Tarot en de modules Wereldbepalende Machtsstructuren  en De Financiële Wereld

Academie voor Toegepaste Astrologie:

14:00 – 16:30 Een introductielezing wat je allemaal met astrologie kunt doen, van karakterduiding tot politieke astrologie, van tijdbeelden tot voorspellende astrologie, geïllustreerd met voorbeelden. Informatie over opleidingsmogelijkheden. Mogelijkheid tot vragen stellen.

16:30 – 17:30 Aansluitend mogelijkheid voor persoonlijk advies welk studiepakket het beste bij je wensen en omstandigheden aansluiten.

Opgeven: graag per email op info@asfaloth.nl
U kunt kiezen om de hele dag te volgen, of alleen de ochtend of de middag. De toegestuurde link voor het platform geldt de hele dag, dus als u alleen ‘s middags wilt deelnemen, kunt u ook alleen dan inloggen.
Deelnemers die de hele dag willen volgen kunnen het platform in de lunchpauze aan laten staan, dan hoef je niet opnieuw in te loggen.

U krijgt een bevestiging van uw opgave per email terug.
Nadere informatie: op dinsdag en donderdag tussen 10:30 en 16:30, telefoon 020 – 6436979.

Kosten: geen:  introductiedagen en -bijeenkomsten zijn gratis.

Het is misschien even wennen, maar een online introductie is prima te doen. We hebben al tien jaar ervaring met online lessen en klassen, en werken met het programma GoToMeeting. Dat is een beveiligd stabiel online platform.

Iedereen krijgt een uitnodiging met een link die je toegang geeft tot de online bijeenkomst. Je hebt, wanneer je mondeling vragen wilt stellen, hiervoor een headset met koptelefoon nodig die bedraad met je computer verbonden is. Hele goedkope voldoen prima. Je kunt ook zonder headset deelnemen en vragen stellen via de chat.
Je krijgt tijdig nog een paar instructies toegestuurd, en we gaan een paar dagen voor de open dag even een kwartiertje een proefsessie doen om te kijken of alles bij iedereen werkt (wat het in 99% van de gevallen doet). Ieder die zich heeft opgegeven krijgt hiervoor nog instructies.

 


Gratis workshop en introductiedag Astrologie 20 maart 2021

Programma:

  • In de ochtend is de introductielezing, in de middag een uitleg van de opleidingsmogelijkheden, en daarna gaan we aan de slag met een voorbeeld van de werking van een tijdelijk aspect aan de hand van je eigen horoscoop.
  • Informatie over de opleidingsmogelijkheden krijg je per PDF toegestuurd.
  • Je horoscoop krijg je ook in PDF per mail, voorafgaande aan de open dag, tenminste, als je tijdig je geboortegegevens (datum, plaats en geboortetijd) hebt opgegeven.
  • We gaan kijken naar de cyclus van de planeet Saturnus, die voor iedereen op een bepaald gebied een tijdelijke opgave en confrontatie inhoudt.
  • Er is alle ruimte voor vragen.

Tijden:
10:00 uur opening van de school.
10:30 – 16:30 Introductielezing, informatie en workshop.
13:00 – 14:00 uur: lunchpauze. Er zijn veel winkels en eetgelegenheden in de directe omgeving.

Graag opgeven wanneer je deel wilt nemen, email: info@asfaloth.nl

 


Gratis Introductielezing Jungiaanse Psychologie, mei 2021, datum volgt.

Een introductie op de Jungiaanse psychologie: een lezing vol praktische voorbeelden wat Jungiaanse psychologie voor je kan betekenen en hoe fantastisch het als instrument is om jezelf en anderen beter te begrijpen.
Informatie over de opleiding, inclusief over de verdiepingsjaren: Jungiaanse psychologie en mythologie, en Symboliek van de Tarot.

 Ieder die zich heeft opgegeven krijgt hiervoor nog instructies.

Meer informatie over de opleiding op de website van Asfaloth: klik hier

Graag opgeven wanneer je deel wilt nemen, email: info@asfaloth.nlStichting Odrerir en Academie voor Toegepaste Astrologie zijn onderdeel van Asfaloth opleidingen, CRKBO-geregistreerd.