Workshops & Webinars

Workshop in de school of online, en webinars, afhankelijk van de wettelijke maatregelen:
– Wereldgebeuren en astrologie (webinar) wordt herhaald! Datum: 20 augustus 2021
van 19 – 22 uur
– De aanloop tot de huidige crisis, en hoe nu verder? – datum volgt


Webinar Wereldgebeuren en astrologie

Astrologie als instrument om ontwikkelingen in politiek, economie en wereld te begrijpen.

Dit webinar is volledig terug te luisteren! Je kunt de MP4 hiervan bestellen, zie de link hieronder.

Astrologie is een heel bijzonder instrument om te begrijpen wat er in de wereld aan de hand is, en in dit webinar zal Karen dit laten zien op basis van zowel historisch onderzoek als de huidige actualiteit, begrijpelijk voor de leek.

In dit webinar maak je kennis met wat een horoscoop echt is, hoe een astroloog zowel cycli als horoscopen gebruikt, en tot zijn uitspraken komt. Je kunt horoscopen maken van personen, maar ook van landen, instellingen, de EU, het openen van een zaak, het tekenen van een contract en nog veel meer.

Aan de hand van zowel de grote collectieve cycli als het gebruik van verschillende horoscopen zal Karen laten zien wat de astrologie te vertellen heeft over de huidige situatie, en een paar mogelijke ontwikkelingen voor nu en de komende jaren weergeven.

Kosten MP4: € 35,00 exclusief MP4
Of: € 35,00 inclusief MP4 (MP4 kan ook los besteld worden voor € 35,00)
OBestellen kan via de website: https://www.asfaloth.nl/site/inschrijven/inschrijfformulier-workshop/ Graag onderaan het bestelformulier de keuze bevestigen.


Workshop: De aanloop tot de huidige crisis, en hoe nu verder?

Datum: voorlopige planning in mei, de precieze datum volgt nog.
In deze workshop gaan we kijken naar de coronacrisis, The Great Reset en de onbekende, maar indringende achterliggende geschiedenis, waar mogelijk astrologisch geïllustreerd, en op basis daarvan, en van astrologische cycli, gaan we naar een paar mogelijke ontwikkelingen kijken. De workshop staat op zichzelf, maar je kunt er extra veel uithalen als je ook Astrologsich Jaarboek Symbolon 2020 hebt doorgenomen. Dat is helemaal gewijd aan de coronacrisis, met alle belangrijke horoscopen, tijdbeelden en duidingen; zie: https://www.symbolon.nl/livesite/jaarboek-symbolon/

Deze workshop zal online gegeven worden. Nadere informatie volgt, zowel op deze website als in onze nieuwsbrief. Wil je (zonder verplichtingen) op de lijst van geïnteresseerden gezet worden en bericht krijgen? Stuur dan een mail naar info@asfaloth.nl

In de planning staan nog de volgende workshops:

  • Masterclass jodfiguur en ongeaspecteerde planeten – deze zal worden herhaald, een datum is nog niet vastgesteld.
  • Workshop Tijdbeelden en ontwikkelingen – wordt herhaald,  datum nog niet vastgesteld
  • Workshop Het Twaalfde Huis – wordt herhaald, datum nog niet vastgesteld.
  • Workshop Het Achtste Huis – wordt herhaald, datum nog niet vastgesteld.