Workshops

Workshop in de school of online, afhankelijk van de wettelijke maatregelen:
– Het achtste huis
– Elementen en kruizen

Het achtste huis

Het achtste huis bevat de meest positieve en de meest destructieve delen van onszelf. We kunnen er enorm mee de diepte in en onszelf tot in elke vezel leren kennen. En tegelijkertijd biedt dit huis ons alle mogelijke vluchtroutes om juist niet naar binnen te hoeven kijken. Planeten en huisheren in het achtste huis, of in aspect met Heer 8, zijn deel van een paradoxale dynamiek waarin moed en angst, schepping en destructie, en het thema leven en dood elkaar steeds weer afwisselen. In deze workshop gaan we diep in op de duiding van het achtste huis en leren we zowel de achtste huis processen begrijpen als verwoorden.

Doel:

 • Het inzicht krijgen in de achtergrond en dynamiek van dit complexe huis aan de hand van lessen in de digitale leeromgeving.
 • Het duiden van planeten en huisheren in acht en in aspect met Heer 8 op de trainingsdag.

Werkwijze:

 • Digitale leeromgeving: Iedere deelnemer krijgt een gebruikersnaam en toegangscode voor de online lessen opChamilo, onze digitale leeromgeving (studenten aan de Academie hebben die al). Bestudeer deze lessen en probeer de denkwijze voor de duiding toe te passen op je eigen horoscoop en/of die van mensen die je kent, zodat je je duidingen kunt verifiëren. De online lessen blijven een maand beschikbaar.
 • Trainingsdag: Iedere deelnemer kan (op basis van vrijwilligheid) de eigen horoscoop aanleveren, met daarbij een toelichting op hoe je de werking van jouw achtste huis ervaart:
  Noem een planeet of huisheer in 8 of in aspect met heer 8, en geef aan wat je daarmee doet, hebt gedaan, meegemaakt hebt, hoe je met het thema moed en de paradox bent omgegaan, eventuele angsten en gevoeligheden, en dergelijke.
  Schrijf je vragen op die je bij bepaalde planeten/huisheren/duidingen hebt.
  Karen bundelt de ervaringen en vragen en zal aan de hand daarvan de trainingsdag invullen en met jullie de planeten in 8 en in aspect met heer 8 doornemen.
 • Aanleveren: Je kunt je materiaal op zijn laatst tot een paar dagen voor de trainingsdag inleveren per email op karen@symbolon.nl

Nadere informatie:
Datum training: maandag 12 april 2021
Tijd: 10:30 – 17 met lunchpauze van 13:15 – 14:15 uur; als het in de school niet mag, zal de workshop online plaatsvinden via GoToMeeting
Digitale lessen beschikbaar: 19 maart tot en met 19 april 2021
Kosten: € 145,00
PDF: Workshop 8e huis – 2020
Aanmelden voor de workshop kan op de website: https://www.asfaloth.nl/site/inschrijven/inschrijfformulier-workshop/

Workshop Elementen en Kruizen

Datum: 13 mei 2020, zie module 1.03 bij de ‘modules met training’. of de PDF: Module 103 Elementen en kruizen – 2021

In de planning staan nog de volgende workshops:

 • Masterclass jodfiguur en ongeaspecteerde planeten – deze zal worden herhaald, een datum is nog niet vastgesteld.
 • Workshop Tijdbeelden en ontwikkelingen – wordt herhaald,  datum nog niet vastgesteld
 • Workshop Het Twaalfde Huis – wordt herhaald, datum nog niet vastgesteld.