Home

Welkom

Astrologie laat zien met welke behoeften en mogelijkheden je geboren bent, en ook wanneer die zich in je leven aandienen. Jungiaanse psychologie helpt om jezelf dieper te begrijpen en de mens te worden die je bedoeld was te zijn. Asfaloth verzorgt zowel opleidingen in de Jungiaanse psychologie als in de astrologie; Asfaloth is CRKBO-geregistreerd.

Wat we doen? Klik hier

NIEUW! Module 'NIETS IS WAT HET LIJKT - In de matrix van je dubbelganger'

Een diepe duik in de achtergronden en de ontstaansgeschiedenis van een aantal verborgen kanten van de maatschappij die enorme gevolgen hebben voor de gewone man. De autonomiebeweging is hiermee bezig, en Karen heeft onderzocht wat er werkelijk aan de hand is, en wat autonoom worden echt inhoudt. Het is allemaal anders dan je denkt! Een enorme eye-opener! Deze module is onderdeel van de Cyclus Mens en Maatschappij.

Voor meer informatie: klik hier

Lezingen en podcasts

Aankondigingen van lezingen van Karen Hamaker-Zondag, en van nieuw verschenen podcasts zijn te vinden op Karens persoonlijke website.

Voor haar websitet: klik hier

Lessen en lezingen op YouTube

Karen Hamaker-Zondag heeft een aantal lessen en lezingen op YouTube gezet, zowel op het gebied van de astrologie als de Jungiaanse psychologie, zoals een lezing over het projectiemechanisme en lessen over wat angst doet met mens en maatschappij.

Klik hier voor info over het YouTube kanaal

Astrologisch jaarboek SYMBOLON

Astrologisch Jaarboek Symbolon verschijnt normaal elk jaar in de herfst, met daarin  diepgaande astrologische analyses, actuele situaties en interessante artikelen. Omvang: plm. 96 of 104 pag., in kleur. Door een gebroken arm van Karen zal 2022 niet verschijnen en zal de volgende editie in 2023 zijn.

Abonneer je HIER op het jaarboek.

2023: Gratis introductiedag astrologie: 18 maart 2023. Gratis introductielezing Jungiaanse psychologie: 31 mei 2023. Open dag voor al onze opleidingen: 23 augustus 2023.

Klik hier voor programma en meer informatie