Home

Welkom

Astrologie laat zien met welke behoeften en mogelijkheden je geboren bent, en ook wanneer die zich in je leven aandienen. Jungiaanse psychologie helpt om jezelf dieper te begrijpen en de mens te worden die je bedoeld was te zijn. Asfaloth verzorgt zowel opleidingen in de Jungiaanse psychologie als in de astrologie; Asfaloth is CRKBO-geregistreerd.

Wat we doen? Klik hier

NIEUW! Module 'NIETS IS WAT HET LIJKT - In de matrix van je dubbelganger'

Een diepe duik in de achtergronden en de ontstaansgeschiedenis van een aantal verborgen kanten van de maatschappij die enorme gevolgen hebben voor de gewone man. De autonomiebeweging is hiermee bezig, en Karen heeft onderzocht wat er werkelijk aan de hand is, en wat autonoom worden echt inhoudt. Het is allemaal anders dan je denkt! Een enorme eye-opener!

Voor meer informatie: klik hier

Doe mee!

Hoe dieper je duikt in de Jungiaanse psychologie en/of astrologie, hoe dichter je bij je kern komt, hoe meer je je eigen weg vindt, en hoe beter je psychologisch en spiritueel invulling kunt geven aan je leven.

Ervaar het zelf en schrijf je in: klik hier

Lessen en lezingen op YouTube

Karen Hamaker-Zondag heeft een aantal lessen en lezingen op YouTube gezet, zowel op het gebied van de astrologie als de Jungiaanse psychologie, zoals een lezing over het projectiemechanisme en lessen over wat angst doet met mens en maatschappij.

Klik hier voor info over het YouTube kanaal

Astrologisch jaarboek SYMBOLON

Astrologisch Jaarboek Symbolon verschijnt elk jaar in de herfst, met daarin  diepgaande astrologische analyses, actuele situaties en interessante artikelen. Omvang: plm. 96 of 104 pag., in kleur.

Abonneer je HIER op het jaarboek.

2022: Gratis introductiedag astrologie: 19 maart 2022. Gratis introductielezing Jungiaanse psychologie: 3 mei 2022. Open dag voor al onze opleidingen: 25 augustus 2022.

Klik hier voor programma en meer informatie