Autonomie

Het bestuderen en analyseren van de autonomiebeweging en alles wat daarmee samenhangt is onderdeel van de cyclus ‘Mens en Maatschappij’ die bestaat uit een aantal diepgaande modules.

Verdere informatie op deze site onder de kop Jungiaanse psychologie – Mens en maantschappij: https://www.asfaloth.nl/site/jungiaanse-psychologie/cyclus-mens-en-maatschappij/

De cyclus ‘Mens en Maatsachappij’ heeft een aparte website: https://levenalsmens.nl

We leven tegelijkertijd in twee verschillende werkelijkheden, en op het moment dat je gaat zien hoe dat werkt, kun je veel meer meester worden over je leven. Eigenlijk is bijna met geen pen te beschrijven wat zich onder onze ogen afspeelt zonder dat we het zien.

Deze hele cyclus is module na module een ware eye-opener, heel onthullend, en zal je kijk op de werkelijkheid ingrijpend veranderen.
Karen presenteert alleen dat waar ze echt duidelijkheid over heeft gekregen, neemt je mee op de weg die ze zelf gaat, en geeft instrumenten en aanwijzingen.

Belangrijk:
We zijn een opleidingsinstituut en geen adviesbureau en hebben geen helpdesk voor persoonlijke vragen. Serieuze inhoudelijke vragen naar aanleiding van de modules kunnen uitsluitend worden gesteld in de speciaal daarvoor opgezette besloten Telegram groep waar (ex)cursisten toegang toe hebben, of ze kunnen per email gesteld worden aan de docent.
In de Telegramgroep zijn verschillende ter zake kundige moderators actief die zowel zorgen voor een zo snel mogelijke beantwoording van vragen als voor het coördineren van de discussie. Studenten en ex-studenten krijgen daarnaast een nieuwsbrief waarin op bepaalde thema’s wordt ingegaan en vragen worden beantwoord.
Het secretariaat gaat alleen over registratie en administratie, niet over inhoudelijke vragen.

Voor degenen die zich inschrijven op de cursus is hier een uitgebreide handleiding hoe de digitale leeromgeving werkt: Handleiding voor de digitale leeromgeving.