Actueel


UNIEK:
Een driedaags seminar ‘Astrology: Three Days with the University of Wales’
op 11 – 13 maart 2016 in Amstelveen,
verzorgd door the Sophia Centre for the Study of Cosmology in Culture, University of Wales Trinity Saint David.

Deze faculteit aan de Universiteit van Wales heeft een voor de hele wereld unieke MA-opleiding in de geschiedenis en cultuur van de astrologie, van alle delen van de wereld en van alle tijden, vanaf de oudheid tot aan vandaag de dag. Maak kennis met hun inzichten en stimulerende lessen en presentaties!

Download de uitgebreide informatie, programma en kosten in deze pdf:  Seminar

Opgeven via onderstaand inschrijfformulier:

Voornamen*

Achternaam*

E-mailadres*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Land*

Telefoonnummer*

Geboortedatum*

IBAN nummer*

verklaart hierbij zich in te schrijven voor de driedaagse seminar 'Astrology: Three Days with the University of Wales', georganiseerd door de Academie voor Toegepaste Astrologie.

verklaart de Algemene Voorwaarden onder de tab Informatie te hebben gelezen en ermee akkoord te gaan,

verklaart zowel aantekening als dictaten uitsluitend voor eigen studiedoeleinden te zullen gebruiken, en ze niet te zullen doorgeven of verspreiden, in welke vorm dan ook, en verklaart op geen enkele wijze de lessen op een beeld- en/of geluidsdrager of anderszins in welke vorm dan ook op te nemen.

Binnen een werkweek krijgt u een persoonlijke bevestiging van uw inschrijving toegestuurd; ons systeem heeft geen automatische email-bevestiging.

U krijgt van het secretariaat de nota toegestuurd, waarvan we de aanbetaling graag per omgaande ontvangen en het resterende cursusgeld vóór de in de begeleidende brief vermelde datum. Het is altijd mogelijk een betaalregeling te treffen.

Wanneer het met het formulier niet mocht lukken, dan kunt u ook een email sturen aan  info@asfaloth.nl